Renting an Urban Arrow in Amsterdam
Elektrische bakfiets Urban Arrow huren in Amsterdam

Urban Arrow huren – de elektrische bakfiets!

Fietsen door Amsterdam is heerlijk, maar met al die bruggetjes kun je soms wel wat extra trapkracht gebruiken. Huur eens een elektrische bakfiets! BiciCare is de enige Urban Arrow dealer in Amsterdam en omstreken waar je de Urban Arrow kunt huren. De Urban Arrow Family Bike is een moderne elektrische bakfiets die jou (en je spullen) vliegensvlug door de stad vervoert. Heb je binnenkort een verhuizing gepland staan of wil je met de kinderen op stap? Huur de Urban Arrow en het is een fluitje van een cent. Ook voor bedrijfsvervoer is de Urban Arrow bakfiets uitermate geschikt: het lange frame maakt dat er veel plaats is voor bagage. Een Urban Arrow huren in Amsterdam West? Dat kan gemakkelijk en snel bij BiciCare.

Je huurt al een elektrische bakfiets vanaf € 15,-

Alle verhuur informatie op een rij

Urban Arrow bakfiets huren Amsterdam
Huurprijs
1e uur € 15,-
2e uur € 5,-
3e uur en daaropvolgende uren € 2,50 per uur
Dagprijs € 37,50,- per dag
Verzekering (zie algemene voorwaarden)
Huurperiode 1-3 uur € 6,-
Huurperiode 24 uur € 15,-
Eigen risico € 350,-
Borg € 350,- + kopie paspoort

De maximale huurperiode is 7 aaneengesloten dagen.
Bekijk alle voorwaarden.

Direct een Urban Arrow huren1-3 uur4-6 uur7-9 uur10-24 uurmeerdere dagenContantOverschrijving

Alle gegevens zijn verplicht

Urban Arrow gratis uitproberen

Toch liever eerst proberen? Try before you buy!  BiciCare is de enige officiële dealer die ook Urban Arrow bakfietsen verhuurt. Daarom is het mogelijk om eerst 24 uur de Urban Arrow Family te huren en goed uit te proberen. Een perfecte mogelijkheid om te zien of de bakfiets in jouw dagelijkse bezigheden past. Bevalt deze elektrische bakfiets zo goed dat je besluit hem te kopen (en daar twijfelen we niet over!) Dan trekken we het huurbedrag van het aankoopbedrag af. Zo ben je 100% zeker van je aankoop!

Alle details voor het huren van een Urban Arrow

Deze moderne elektrische bakfiets is in Nederland ontwikkeld en gemaakt, en heeft alles wat je kunt verwachten om je kinderen of spullen veilig, comfortabel en droog te vervoeren.

Eigenschappen van de Urban Arrow
De Urban Arrow family heeft een robuust aluminium frame in zwart of witte uitvoering met een kunststof bak van industriële kwaliteit. Hierdoor is het een zeer stevige maar ook lichte en wendbare elektrische bakfiets. In de 2017 family edition neem je moeiteloos 3 of 4 kinderen mee, oftewel een lading van +100 kilo. De kinderen en/of spullen worden beschermd door de robuuste EPP-bak, die wel tegen een stootje kan. Door de elektrische trapondersteuning manoeuvreer je veilig en snel door de stad. De fiets is uitermate geschikt om kinderen in mee te nemen: omdat de kinderen lager zitten dan bij andere bakfietsen, ligt het zwaartepunt lager. Hierdoor heeft de bakfiets een perfecte grip op de weg. Veiligheid voorop!

Technische hoogstandjes in deze elektrische bakfiets
De Urban Arrow Family editie won in 2010 al de Eurobike Award. De stoere fiets wordt aangedreven door verschillende krachtige Bosch (Active- Performance – Performance CX) middenmotor in combinatie met een traploze Nuvinci versnelling en de keuze tussen shimano rollerbrakes voor en achter of schijfremmen voor extra rem-power.

 

Als je deze strakke bakfiets een keer hebt geprobeerd wil je nooit meer anders. Dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zweef je straks door de stad en haal je met gemak 27,5 km/h – zelfs vol beladen!

Een Urban Arrow huren kan bij BiciCare per uur of per dag. Deze flexibele verhuurperiode maakt het mogelijk om de fiets te huren voor de precieze tijd die u nodig heeft.

De maximale huurperiode van een Urban Arrow fiets is 7 aaneengesloten dagen.

Afhankelijk van het gewicht de lading, de rijstijl, het weer en de gekozen ondersteuning kun je met een volle batterij tussen de 50-70 kilometer fietsen. Ga je meer kilometers maken? Geen probleem, we geven je standaard een oplader mee zodat je de batterij altijd kunt opladen in elk stopcontact.

De elektrische Urban Arrow bakfiets kan op verzoek aangepast worden aan jouw wensen met extra accessoires. De fiets wordt standaard verhuurd met een bankje waar plaats is voor twee kinderen. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld een extra zitbankje in de bakfiets monteren voor een derde kind; een Maxi-Cosi houder indien de baby meegaat, of een regentent indien de vervoerde spullen of kinderen droog moeten én willen blijven. Elke gehuurde Urban Arrow bakfiets is uitgerust met twee sloten.

Wilt u een Urban Arrow komen huren? Dan vragen wij een geldig identiteitsbewijs mee te nemen en € 350 borg. Daarnaast kan de Urban Arrow worden verzekerd voor € 6 bij 1 tot 3 uur huren en voor € 15 bij het huren van de Urban Arrow voor een hele dag. Elke gehuurde Urban Arrow bakfiets is uitgerust met twee sloten.