Het team van Bicicare

Alex

Alex

In 2013 ben ik Bicicare in mijn woonkamer gestart. Een grote carrièreswitch, omdat ik voorheen in een Michelin sterren restaurant werkte.

Ik ben Bicicare gestart vanuit een diepe passie voor alles dat twee wielen heeft. Dit heb ik gecombineerd met oog voor kwaliteit en goede service. Hierdoor zijn we er de afgelopen jaren er in geslaagd om van onze kleine fietsenwinkel een van de beste fietsenwinkels van Amsterdam te maken!

Samen met mijn team leer ik nog elke dag nieuwe aspecten van fietsen en techniek. Op deze manier kunnen we onze klanten de beste zorg bieden die ze mogen verwachten van een lokale fietswinkel. Uiteraard combineer ik dat met mijn Italiaanse vriendelijkheid en passie!

Andrea Bicicare

Andrea

Mijn naam is Andrea, ik kom uit Italië en werk sinds 2017 bij Bicicare. Het begon als een bijbaantje, toen ik nog werkte als elektricien op de verlichtingsafdeling van de filmindustrie.

Na een tijdje groeide de passie zo, dat ik me alleen nog maar op de fietsen ben gaan richten. Door de jaren heen heb ik bij Bicicare een diepgaande expertise over bakfietsen opgebouwd. Dagelijks leer ik nog nieuwe dingen bij, zowel op de vloer als uit de theorie. De fietsenmarkt kenmerkt zich namelijk door snelle ontwikkelingen en steeds weer nieuwe technieken.

Als ik niet aan het werk ben, kun je me op het parcours vinden met een van mijn mountainbikes.

Simao Bicicare

Simão

Mijn naam is Simão en ik ben geboren in Portugal. Ik ben een professioneel muzikant en speel al 15 jaar de Franse hoorn. Ik heb ook een grote liefde voor de sportwereld, vooral voor de zinderende vrijheid van het wielrennen op de weg.

Deze passie gaat verder dan het zadel, want tegenwoordig vind ik ook enorme voldoening in het werken als fietsmonteur in de werkplaats van Bicicare. Het daagt mij uit om snel de fijne kunst van het repareren en onderhouden van fietsen onder de knie te krijgen.

In 2022 ben ik het Bicicare-team komen versterken en ik kijk ernaar uit om jou te helpen.

Over Bicicare

Sinds de opening in 2013 is zijn fietsenwinkel BiciCare een begrip in de buurt. Alex en zijn team onderhouden en repareren jouw fiets met aandacht en oog voor persoonlijke service, alsof het om hun eigen fiets gaat.

Jouw Fiets is onze Zorg: BiciCare!

Alex vertelt over BiciCare

Wat klanten over ons zeggen...

 • Best bike repair shop in Amsterdam, reliable and fast.

  Chiara Graniero Avatar Chiara Graniero
  6 februari 2022
 • Friendly, Reliable and Professional.

  Adi Utama Avatar Adi Utama
  8 april 2024
 • Ik kwam onaangekondigd langs met een kapot ventiel. Meteen en kostenloos geholpen.

  Voorzitter GAGV Pitch Avatar Voorzitter GAGV Pitch
  22 augustus 2023
 • A great place to rent bakfiets. Price is reasonable. The bakfiets itself is just perfect for riding around Amsterdam. The shopkeeper is very friendly and makes the pick up and drop off process straightforward.

  Chris Liew Avatar Chris Liew
  22 juni 2023
 • Hoi Amsterdammers. Mijn naam is Ali. Naast mijn kunstenaarschap heb ik ook als beroepskoerier gewerkt. In 4 jaar heb ik 25 duizend kilometer gefietst in de stad Amsterdam. Ik bedoel, ik heb de halve wereld rondgereisd in deze stad🚲🚲🚲 Ik heb alle modellen van het merk Urban Arrow meegemaakt (Shorty, Family, L, XL, XXL en Tender Cargo). Als je als ervaren bakfietser vraagt ​​wie de snelste, eerlijke, perfecte en hoffelijke fietsenmaker van de stad is, zou ik zeggen Bici Care. Alex en zijn familie zorgden voor mijn problemen in alle zaken en altijd met geweldige oplossingen. Goed gedaan jongens, blijf rijden🤜💪🤛God zegene jullie voor de mensen van deze stad🙏 💫

  Ali Çağlar Erdoğan Avatar Ali Çağlar Erdoğan
  6 februari 2022
 • Really friendly service, took my bike for an MOT and it feels like a new bike! Also a lot more reasonable than some of the other repair shops I've been to in the area

  Sophie Weguelin Avatar Sophie Weguelin
  6 september 2022
 • Really nice bike repair store. The owner Alex helpened me out many times with fixing my bike as speedy and as good as possible. Also rented a electric Bakfiets once from this place, price was very reasonable and the bike was perfect quality! Would go there any time again!

  Stefan H. Avatar Stefan H.
  6 juli 2022
 • Incredibly efficient, great customer service and always ready to help with any bike mishaps! Highly recommended 🙂

  Giulia Micallef Avatar Giulia Micallef
  22 september 2023