Over BiciCare en Alex

Een echte Italiaan is natuurlijk gepassioneerd over twee hoofdzaken: eten en fietsen. Alessandro – Alex – Roscioli is het allebei. Bijna vijftien jaar was hij kok voordat hij zijn passie voor fietsen achterna ging. Niet geheel toevallig werd hij vlak daarvoor door de liefde naar Nederland geleid – het fietswalhalla van Europa!

Sinds de opening in 2013 is zijn fietsenwinkel BiciCare een begrip in de buurt. Ook wanneer het BiciCare team met de de reparatie Urban Arrow; de garage op twee wielen onderweg is, is er altijd wel iemand die ze herkent en hartelijk groet. Want al is zijn leven en zijn familie inmiddels helemaal in Nederland, de Italiaanse hartelijkheid en gastvrijheid zijn Alex niet vreemd geworden. Dat merk je zodra je zijn felblauwe fietsenwinkel op de Willem de Zwijgerlaan binnenstapt. Alex en zijn team onderhouden en repareren jouw fiets met aandacht en oog voor persoonlijke service, alsof het om hun eigen fiets gaat. En komt het even niet uit om je fiets langs te brengen? Dan komen ze graag naar jou, zodat jij jezelf tijd en moeite bespaart.

Jouw Fiets is onze Zorg: BiciCare!

Alex vertelt over BiciCare

Wat klanten over ons zeggen...

 • Hoi Amsterdammers. Mijn naam is Ali. Naast mijn kunstenaarschap heb ik ook als beroepskoerier gewerkt. In 4 jaar heb ik 25 duizend kilometer gefietst in de stad Amsterdam. Ik bedoel, ik heb de halve wereld rondgereisd in deze stad🚲🚲🚲 Ik heb alle modellen van het merk Urban Arrow meegemaakt (Shorty, Family, L, XL, XXL en Tender Cargo). Als je als ervaren bakfietser vraagt ​​wie de snelste, eerlijke, perfecte en hoffelijke fietsenmaker van de stad is, zou ik zeggen Bici Care. Alex en zijn familie zorgden voor mijn problemen in alle zaken en altijd met geweldige oplossingen. Goed gedaan jongens, blijf rijden🤜💪🤛God zegene jullie voor de mensen van deze stad🙏 💫

  thumb Ali Çağlar Erdoğan
  6 februari 2022
 • My bike broke down close to BiciCare. Thankfully I received immediate help from a very friendly team. I went to a coffee store nearby and in no-time I was well on my way, for a reasonable price.

  thumb Pieter Decavel
  6 juli 2022
 • Best bike repair shop in Amsterdam, reliable and fast.

  thumb Chiara Graniero
  6 februari 2022
 • Vriendelijk en snel geholpen. Transparant over de prijzen, ik kom zeker in de winter terug voor een grote beurt aan mijn racefiets!

  thumb Simon Capel
  6 augustus 2022
 • Best service

  thumb maciej nosal
  6 februari 2022
 • Best bike shop! Great service as well as very friendly and helpful staff. Thank you Bici!

  thumb Arev John Karabetyan
  6 februari 2022
 • De beste en leukste fietsenmaker & winkel van Amsterdam!

  thumb Jeroen van der Wal
  30 januari 2023
 • Ottimo servizio gestito da giovani italiani. Competenza e cortesia di ottimo livello.

  thumb Marco Raffaelli
  6 februari 2022