Een elektrische bakfiets van Urban Arrow

Vier redenen waarom dit perfect is voor jouw bedrijf

Urban Arrow zakelijk - Cargo L
  • Snel en efficiënt: bezorgen met een busje is niet altijd even praktisch, zeker niet middenin de stad. Met een elektrische bakfiets heb je geen last van de Amsterdamse drukte
  • Goedkoop: nooit meer extra kosten voor benzine, korting en prioriteit op onderhoudsbeurten bij BiciCare
  • Duurzaam: met een e-bike heb je geen uitstoot, daarom draag je bij aan een schonere én stillere stad. Daarom is het vaak mogelijk om via de overheid een subsidie te krijgen.
  • Flexibel: je elektrische bakfiets leent zich uitstekend voor andere doeleinden, bijvoorbeeld ter verhuur aan hotelgasten of als vervoersmiddel bij tours

Wat is Urban Arrow Zakelijk?

Jouw duurzame mobiliteit is onze business. BiciCare is dé expert op het gebied van de Urban Arrow Cargo uitvoering. We bedienen inmiddels een groot aantal klanten met kleine en grote fleets die veel kilometers maken. Wij kennen de Urban Arrow Cargo uit eigen ervaring en weten daarom als geen ander wat de fiets nodig heeft als deze dagelijks zwaar werk doet.

Uit deze expertise haal jij je voordeel: wij zetten onze ervaring graag in om met je mee te denken, of het nou om één fiets in jouw eigen huisstijl gaat of om een gehele fietsvloot. Bovendien bieden wij koop én lease opties aan. Naast een goed advies onderhouden wij je bedrijfsbakfiets uitstekend op locatie, terwijl jij aan het werk bent. Je hoeft je dus nooit meer te bekommeren om een bezoekje aan de fietsenmaker! Ook garanderen wij onze zakelijke klanten een hoge prioriteit in onze planning voor onderhoud en reparaties.

Nieuw! Een Urban Arrow zakelijk leasen!

Wil je nog niet overgaan tot het kopen van een zakelijke bakfiets? Voor bedrijven is het ook mogelijk om de Urban Arrow fiets te leasen. Voor je medewerkers of voor jezelf, van ZZP’ers tot grote bedrijven. Wij werken samen met Friesland lease. Wil je meer informatie over de zakelijke mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden! Of lees hier al meer over de Urban Arrow.

De voordelen van zakelijk een bakfiets leasen

  • Zorgeloos. Zorgeloos en zonder verrassingen naar je werk
  • Eigen keuze. Kies uw eigen leasefiets uit.
  • Besparing. Bespaar je de hoge aanschafkosten van een elektrische fiets.
  • Gezond. Fietsen is gezond voor uzelf en beter voor het milieu.
  • Gemak. Nooit meer in de file staan of lang zoeken naar een parkeerplek.
  • BOVAG. Samenwerking met BOVAG.
Lease de Urban Arrow bakfiets in Amsterdam
[ult_buttons btn_title=”CONTACT OPNEMEN” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.bicicare.nl%2Fcontact-amsterdam%2F|||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#4899cc” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”]

Tevreden klanten van Urban Arrow Zakelijk!

Marleen Jansen van Marleen Kookt heeft nu meer dan twintig Urban Arrow bakfietsen in gebruik. Aangezien hun drukste bezorgperiode tussen vijf en zeven ’s avonds is, was een auto of bestelbus geen optie. Door de fiets kunnen de bezorgers veel sneller en efficiënter te werk gaan. Ook het duurzame logistiek-bedrijf Foodlogica en bezorgsite Tring Tring zijn tevreden klanten van Urban Arrow Zakelijk!

Bakfiets voor bezorging restaurant? Urban Arrow!
Urban Arrow zakelijk voor bakfietsen transport in binnenstad
Marleen Kookt maakt gebruik van Urban Arrow zakelijk van BiciCare.nl
Foodlogica maakt gebruik van Urban Arrow zakelijk van BiciCare.nl
TringTring maakt gebruik van Urban Arrow zakelijk van BiciCare.nl