Justlong Bicicapace

Bicicapace JustLong – dé tweelingfiets!

Heb jij wel eens moeite om je moederfiets in balans te houden met een kind voorop en een kind achterop? Wil je ze toch graag beide meenemen maar is een bakfiets niks voor jou? En heb je soms óók nog boodschappen of andere spullen die je wilt meenemen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de tweelingfiets Bicicapace!

De Bicicapace JustLong is perfect om twee kinderen door de twee stoeltjes achterop en toch is deze fiets niet langer of zwaarder dan een gewone omafiets. De kinderen zitten dicht bij de grond, wat veiliger is dan op standaard hoogte. De fiets is voorzien van twee kleine 20 inch wielen waardoor deze in combinatie met het lage zwaartepunt extreem wendbaar is. Bovendien heeft deze fiets aan de voorkant een bagagedrager welke tot 15 kilo aan spullen kan meenemen die in de optionele tas ook nog beschermd zijn tegen onze Nederlandse regen!

Dit Italiaanse merk produceert al enkele jaren fietsen die volop in Europa verkocht worden. In België is deze fiets al een groot succes en omdat wij zelf ook fan zijn, hebben we deze fiets nu sinds kort ook in het assortiment van BiciCare opgenomen!

De Bicicapace Classicona kun je exclusief huren bij Bicicare Amsterdam! Bezoek onze verhuur website!

[dt_photos_carousel post_type=”posts” dis_posts_total=”” image_border_radius=”0px” project_icon_border_width=”0px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” posts=”2680″]

De voordelen van de Justlong

  • 2 Yepp Maxi of Yepp Junior makelijk te monteren op de achterdrager
  • Tot 3 kinderen op de achterbank
  • Door de rechte en sportieve fiets positie licht ook zonder electrische ondersteuning
  • Keuze uit twee type midden motoren (Bafang of Shimano step)
  • Door de slanke opbouw makkelijk te parkeren ook in drukke city center
  • Ideaal voor kinderen maar ook zeer geschikt als vervoermiddel voor goederen
  • Kleine wielen en laag zwaartepunt = extreem wendbaar
  • Keuze uit 6 verschillende kleuren
  • 3 of 8 Nexus versnellingen en rollerbrakes remmen

Bicicapace nu verkrijgbaar
via BiciCare Amsterdam!

JustLong Nexus 8V Rollerbrakes flatbed*
vanaf  € 1477,- incl. btw

*Kinderstoelen en voet steun niet inbegrepen

Justlong Bicicapace zakelijk

Ook voor zakelijk gebruik

Door de lange achterkant is de Justlong ook uitermate geschikt voor zakelijk gebruik! Je kunt er makkelijk je eigen boxen op vervoeren of de speciale ‘Rear basket’ hier voor gebruiken welke tot 65 kilo aan vracht voor jou kan meenemen! Dat past er allemaal op de extra lange achterkant van deze fiets. Maar vergeet niet dat je ook nog eens gebruik kunt maken van de bagagedrager met tas voorop welke tot 80 liter en 15 kilo aan cargo kan vervoeren!
Contact opnemen