Bakfiets.nl – dé degelijke bakfiets van Hollandse bodem

Bakfiets.nl kopen in Amsterdam de Baarsjes

Of je nu je kinderen wilt meenemen of dat je veel boodschappen hebt, met een bakfiets van Bakfiets.nl kom je gemakkelijk van A naar B. Door de lage instap stap je makkelijk op je fiets en de makkelijke wendbaarheid helpt je om heerlijk door de stad te fietsen. Bovendien kun je hem door de vierpootstandaard veilig en stabiel parkeren.

De fietsen van Bakfiets.nl zijn degelijke oerHollandse bakfietsen die je helpen om je, zelfs met een volle bak, snel en milieuvriendelijk door de stad te verplaatsen!

En wist je dat je bij BiciCare het complete assortiment van Bakfiets.nl kunt bestellen? Zowel alle normale als elektrische bakfietsen als alle accessoires. Bekijk hier alle modellen van Bakfiets.nl en neem contact met ons op voor meer informatie of het bestellen van de producten.

Nú ook te huur! De bakfietsen van Bakfiets.nl kun je ook huren bij ons. Bezoek onze verhuur website!

Bakfiets.nl CargoBike Classic Long

Bakfiets.nl - CargoBike Classic Long zwart

De CargoBike Classic Long is de verlengde versie van de oorspronkelijke bakfiets.nl. Extra mogelijkheden: extra bankje geeft ruimte voor 3 kinderen; ruimte voor maxi cosi en/of kind; een zwarte bak, tentjes in verschillende kleuren of hondenbench. Oftewel: veel extra opties en/of accessoires mogelijk.

Bakfiets.nl CargoBike Cruiser Long

Bakfiets.nl - CargoBike Cruiser Long creme

De CargoBike Cruiser Long is een vintage versie van de Classic uitvoering. Door de lange bak is er ruimte voor bijvoorbeeld een extra bankje, maxi cosi en/of kind. Verschillen Cruiser t.o.v. Classic: in kleur gelakte, bredere spatborden, Brooks leren zadel en handvatten, geen drager, retro koplamp en witte brede banden.

De voordelen van bakfiets.nl

  • Lage instap en zeer wendbaar
  • Gemakkelijk en licht te besturen
  • Eenvoudig en veilig te parkeren
  • Ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning
  • Veilig fietsplezier voor u, uw kinderen en producten
  • Moderne bakfietsen en transportfietsen
  • Gemaakt in Nederland
  • Te koop bij BiciCare in de Baarsjes in Amsterdam

Bakfiets.nl – oer-Hollandse en degelijke kwaliteit

Bakfiets.nl heeft het beeld van Nederland op bakfietsen veranderd. Dacht men vroeger bij bakfietsen aan de oude bakkersfiets, inmiddels denkt iedereen eerst aan het vervoeren van kinderen en zijn ze super populair in steden. In 2000 introduceerde Bakfiets.nl de Cargobike. Een bakfiets met twee wielen, een laag zwaartepunt en lage instap, een gestroomlijnde bak en een vierpuntsstandaard. Door al deze verbeteringen werd het opeens stukken makkelijker om met een bakfiets te fietsen. Een snel, wendbaar en milieuvriendelijk alternatief voor de auto was geboren!

Accessoires van Bakfiets.nl

Wil jij je bak beschermen met een dekzeil of je kinder droog laten zitten met een regenhuif? Bekijk dan de accessoires voor de CargoBike Cruiser en Classic. Net zoals de fietsen van Bakfiets.nl is dit slechts een greep uit ons aanbod. Wij kunnen het gehele fietsen en accessoires assortiment van Bakfiets.nl leveren. Interesse? Neem contact met ons op!