Fiets huren in de Baarsjes

Renting an Urban Arrow in Amsterdam

Wij helpen je op weg!

Ben jij op bezoek in Amsterdam en wil je graag met de fiets de stad verkennen? Of is jouw eigen fiets kapot of gestolen? Kom dan een fiets huren bij BiciCare in de Baarsjes! Wij hebben een grote voorraad van standaard huurfietsen met handrem die voor elke verhuur technisch worden nagekeken en voorzien van een degelijk slot.

De reserveringen lopen via onze Engelse website Bici Bikes.

Goede service en scherpe prijs

Wij bieden een goede en persoonlijke service. En dat dat gewaardeerd wordt blijkt wel uit onze 4,8 gebaseerd op meer dan 135 beoordelingen op Google Review! Maar service is niet voldoende. Wij bieden ook concurrerende prijzen zodat je het ook voor de prijs niet hoeft te laten.

Fiets huren? De facts!

Huurprijs
1 dag fiets met handremmen € 15,00 extra dagen € 12,50
Verzekering (optioneel) (zie algemene voorwaarden)
Per dag € 2,50
Eigen risico met verzekering € 50,-
Eigen risico zonder verzekering € 350,-
Borg
Standaard € 50,- contact + kopie paspoort
Tijden
Fiets ophalen Tijdens openingstijden
Fiets terugbrengen 24 uur per dag 7 dagen in de week*

 

* Op zaterdagen, zondagen en feestdagen kan het ophalen of terugbrengen van huur(bak)fietsen uitsluitend om 9.30 uur bij onze winkel.

Voordelige fiets huren? Kom naar BiciCare in Amsterdam West!

Meer verhuur opties bij BiciCare

Meerdere dagen

Wil jij meerdere dagen een fiets huren? Dat is geen enkel probleem! Onze fietsen zijn beschikbaar 1 dag tot 7 dagen. Geef het aantal dagen door tijdens je aanvraag en wij regelen het!

Elektrische bakfiets huren

Wil je meer meenemen of minder hard trappen? Ook daar hebben wij een oplossing voor! Als enige in Amsterdam verhuren wij de elektrische bakfiets Urban Arrow.

Groepsverhuur

Kom je met een vrienden naar Amsterdam of heb je een zakelijke fietstocht met een groep collega’s gepland? Ook dan kunnen wij jouw fietsverhuur verzorgen!

De reserveringen lopen via onze Engelse website Bici Bikes. 

Fiets huren de Baarsjes