Pointer fietsen – degelijk en gemak staat voorop!

Pointer fietsen in de Baarsjes Amsterdam

Met Pointer Rijwielen maakt fietsen van een eerlijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dit Nederlandse fietsenmerk bestaat al sinds 1980 en heeft al bijna veertig jaar fietskennis in huis. De fietsen van Pointer zijn degelijke, sterke fietsen waarbij gemak voorop staat. Bovendien volgen ze de laatste trends op het gebied van design. Hierdoor hebben de fietsen een hippe en moderne uitstraling. Bovendien kun je je Pointer fiets persoonlijk maken door accessoires to te voegen zoals een fietsmandje of fietskratje .

 

Ook niet geheel onbelangrijk: Pointer fietsen zijn uitstekend bestand tegen het Nederlandse onstuimige weer. Regen en wind kunnen je fiets flink aantasten. Maar doordat het frame van elke Pointer fiets standaard bestaat uit meerdere laklagen, hoef je je hier geen zorgen over te maken. Zo weet je zeker dat als je een Pointer fiets koopt, je er ook jarenlang plezier van hebt!

BiciCare is een van de geselecteerde fietsenwinkels die zich een officiële Pointer-dealer mag noemen. Alleen daar koop je een Pointer fiets met de service en garantie die je gewend bent. Bekijk onze Pointer fietsen online of kom langs in onze fietsenwinkel in de Baarsjes en kies voor de Pointer fiets die bij jou past!

Pointer Cityline

Pointer Cityline Grande Plus - herenfiets

Dé fietsen voor het drukke stadsverkeer. Zo is de Grande perfect om door te stad te fietsen en voor meer luxe met de Grande Plus met voordrager, dubbele stander, luxe zadel én de Pointer Safety Spring. Maar misschien ben je op zoek naar een voordeligere fiets. Kijk dan eens bij de Vylora of de Solara.

Pointer Sportsline

Pointer rijwielen - Sportsline Ultra

Lekker lichte sportieve fietsen die er door hun moderne kleuren ook nog eens mooi uitzien! Kies bijvoorbeeld de Pointer Ultra. Deze sportieve fiets heeft wat meer luxe en een speciaal vormgegeven edge frame. Verkrijgbaar in de kleuren trendy doveblue, leigrijs mat of sandgrey mat. Een prettige complete en sportieve tweewieler.

Pointer Traditionline

Pointer omafiets Glorie RVS Traditionline

Als je aan een traditionele Hollandse fiets denkt, dan denk je aan de omafiets. Pointer Rijwielen heeft de oer-Hollandse omafiets in een nieuw jasje gestoken en twee modellen op de markt gebracht: de Glorie en de Glorie RVS. Traditie, kwaliteit en degelijkheid in de oer-Hollandse omafiets Glorie: de populairste fiets sinds jaren!

Gratis bezorging van Pointer Rijwielen in Amsterdam!

Bestel jij online of bij ons in de winkel een Pointer fiets? Dan komen we deze gratis bij jou thuis bezorgen in Amsterdam. Woon jij buiten Amsterdam? Dan kun je de fiets bij ons komen ophalen in onze fietsenwinkel in de Baarsjes. Bekijk hier alle Pointer Rijwielen welke wij kunnen leveren.