Persoonlijke service die gewaardeerd wordt

BiciCare staat in de buurt synoniem voor klantvriendelijkheid en service. Je bent altijd welkom voor een gezellig praatje, terwijl ons team je van het beste advies voorziet. We leveren pure kwaliteit met de beste producten, zonder je extra’s aan te smeren. Op BiciCare kun je gewoon bouwen. Ons team zorgt ervoor dat jij met een glimlach én een blije fiets weer de deur uit gaat. Het is niet voor niets dat onze klanten ons belonen met lovende referenties en een fantastisch cijfer! Daar zijn we bij BiciCare apetrots op.

 • Altijd vriendelijk, altijd top werk. – Kyon
 • Fantastische service en een hele prettige man – Maaike
 • Immer opgewekte, vriendelijke en deskundige fietsenmaker! – Dick
 • Best bike repair in Amsterdam and beyond – Ivo

5 redenen waarom de service van BiciCare zich onderscheidt 

 • Same day repair voor Urban Arrow klanten

  Wanneer je je Urban Arrow bakfiets bij BiciCare koopt heeft jouw reparatie en onderhoud altijd prioriteit bij BiciCare. Een fiets die in de ochtend gebracht wordt, is al aan het eind van de dag klaar – mits dit op afspraak gedaan wordt en de juiste onderdelen op voorraad zijn

 • Vervangende bakfiets bij reparaties

  Mocht de reparatie of het onderhoud toch langer duren dan een dag? Dan regelen wij een vervangende bakfiets voor je. Zo kun je direct weer op pad terwijl wij je fiets weer piekfijn in orde maken.

 • Eerste jaar na aankoop van een (bak-)fiets 15% korting op alle accessoires

  Een slot of regentent voor je nieuwe fiets? Wanneer je je fiets bij ons heeft gekocht heeft, krijg je een flinke korting op alle accessoires in onze shop. Een heel jaar lang!

 • Exclusief verhuur van elektrische Urban Arrow bakfietsen

  Bij ons kun je als enige in Amsterdam een Urban Arrow bakfiets huren, en dat ook nog eens tegen een lage prijs en met een flexibele huurperiode!

 • Gratis bezorgen in heel Nederland

  Koop je een Urban Arrow bij ons? Dan brengen wij hem gratis naar je toe. Onze topservice reikt helemaal tot aan je voordeur.

 • Onze klanten geven ons een dikke pluim

  Klantvriendelijkheid en service staan bij ons op nummer één, en dat merken onze klanten direct! We maken graag een praatje en geven tegelijk persoonlijk, deskundig advies op maat. Zo sturen we iedereen weer met een glimlach weer het fietspad op. Maar het belangrijkste is natuurlijk: we leveren kwaliteit. Je fiets is verzekerd van snelle, deskundige reparatie en onderhoud door ons vakteam. En dat merken onze klanten!

BiciCare is aangesloten bij NFP Nationale Fiets Projecten, en is sinds 2013 officieel en gecertificeerd Bosch E-bike Service servicepoint.