Wij repareren jouw fiets zonder dat jij hoeft te wachten!

Sta je op straat met een lekke band, zit je trapper vast of ligt je ketting eraf? Misschien merk je onderweg dat je remmen het niet meer goed doen, of heb je nét je fietssleutel in de gracht laten vallen. Geen nood. Wij zijn snel ter plaatse en hebben vervangend materiaal en goede nieuwe producten bij ons om je zo weer de weg op te krijgen. Uiteraard tegen een zacht prijsje.

We bieden je garantie op de reparatie en berekenen geen voorrijkosten* om naar de locatie van je fiets te komen. De reparatie op locatie is bovendien scherp geprijsd (zie de prijslijst hieronder). Mochten er tijdens de reparatie extra aandachtspunten zichtbaar worden, dan nemen we eerst contact met je op om te overleggen. Zo kom je nooit achteraf voor onaangename verrassingen te staan.

Mobiele fiets reparaties in Amsterdam - Wij komen naar je toe!

Onderhoud van zakelijke fleet op locatie

Onderhoud is belangrijk om extra lang plezier te hebben van je bedrijfsfietsen. Voor periodiek onderhoud komen wij gewoon naar je toe, en checken we je fiets(en) op locatie. Dan hoef jij de deur niet uit, en kun je gewoon doorwerken terwijl wij zorgen dat jouw zakelijke fleet weer tiptop voor je klaarstaat! Let op: grote reparaties moeten wel in de winkel uitgevoerd worden vanwege het benodigde gespecialiseerde materiaal.

Contact opnemen