Renting an Urban Arrow in Amsterdam

Fietssleutel kwijt? Wij komen je slot openen!

Ben je je fietssleutel kwijt? Of is het sleuteltje in je slot afgebroken? Misschien heb je wel nét je sleutel in de gracht zien verdwijnen? Geen paniek! We kunnen binnen enkele minuten je slot openmaken. Wij slijpen je kettingslot of verwijderen je ringslot voor maar € 20,-. Niet alleen komen wij jouw fietsslot openbreken, je kunt ook ter plaatse een nieuw ringslot uitkiezen dat wij direct monteren. We hebben keuze uit verschillende sloten, ook op locatie. Alles uiteraard tegen een zachte prijs.

Natuurlijk kun je ook gewoon bij ons in de winkel langskomen voor het openbreken van je slot. In de meeste gevallen lukt dat gewoon terwijl jij wacht. Heb je veel haast? Maak voor de zekerheid een afspraak, zodat je gegarandeerd de snelste service krijgt. Bovendien heb je in onze winkel volop keuze uit verschillende nieuwe sloten van de beste kwaliteit. Wij zorgen altijd dat je deskundig geholpen wordt en met een goedwerkende fiets weer op pad gaat!

Let op: wij vragen je ook om een kort formulier in te vullen ter verklaring dat de fiets van jou is. Vergeet je niet je identificatiebewijs mee te nemen?

Fietssleutel kwijt? BiciCare komt je helpen met je slot openmaken!

Op zoek naar een nieuw slot?