Renting an Urban Arrow in Amsterdam

Kom voor fietsreparaties bij ons langs in de Baarsjes!

In onze fietsenwinkel staan Alex en zijn team altijd paraat. Loop even binnen of maak een afspraak, de reparatie is dan vaak al dezelfde dag klaar!

Sleutel kwijt? Wij maken je slot weer open!

Bovendien hebben we ruime keuze uit uitstekende vervangende sloten die we eventueel direct voor je kunnen monteren.

Meer over slot openmaken

Pech onderweg? BiciCare komt naar je toe!

Met onze mobiele reparatieservice hoef je je dag niet om te gooien: wij repareren je fiets terwijl jij werkt. Zonder voorrijkosten!*

Nu pech? Neem contact op of kom langs!

Onze service

Wij zorgen dat jij gewoon verder kan met je dag terwijl wij je fiets repareren, je lekke band plakken of je ketting spannen. Naast een eerlijk en persoonlijk advies beiden we je altijd garantie op de reparatie, die bovendien scherp geprijsd is. Mochten er tussendoor extra aandachtspunten zichtbaar worden, dan nemen we eerst contact met je op om te overleggen. Zo kom je nooit achteraf voor onaangename verrassingen te staan. Lees hier alles over de persoonlike service van BiciCare.

Wat klanten over ons zeggen...

  review rating 5  Ik ben heel blij met deze fietsenmaker,goede service mijn fiets was binnen 2 uur klaar, zeer te de jke for jzen,zeer behulpzaam,en heen vriendelijk,ik ga nooit meer na een ander

  thumb RE SM
  3/18/2019

  review rating 5  Verre weg de beste fietsenmaker die ik ken in Amsterdam, en ik heb er een hoop meegemaakt. Niet alleen uiterste bekwaam en passie voor zijn vak, maar ook een sublieme service! Ik kreeg gewoon zijn Urban Arrow voor een dagdeel te leen, omdat hij nog bezig was met mijn fiets. Wat een held!

  thumb Thomas Brinkhof
  5/15/2019

  review rating 5  Vanmiddag had ik mijn elektrische fiets op slot gedaan zonder een slot sleutel daarvan te hebben meegenomen. Mijn schoonheidsspecialist vertelde mij dat er om de hoek bij haar, 2 vriendelijke Italiaanse mannen een fiets winkel runnen, en dat ik daar kan vragen om mij te helpen. Die meneer heeft eerst netjes om mijn id gevraagd nadat ik mijn verhaal vertelde. Ik vond dat heel correct en is toen met mij meegelopen om mijn fietsslot los te slijpen. Ik was heel blij omdat ik mijn fiets pas 12 dagen geleden had gekocht. Ik ga zeker weten weer bij hun, goede uitleg over mijn fiets en ook heb ik een nieuwe slot bij hem gekocht waar hij mij eerst ook goede uitleg over gaf. Al met al ben ik 100% tevreden en vind het dan ook jammer dat ik hem/ hun niet eerder heb ontmoet.

  thumb merlien bijnaar
  6/16/2018

  review rating 5  Superaardige man, energiek, heeft verstand van zaken. Eerlijk. Snelle service en een goed resultaat na reparatie.

  thumb Femke Kuipers
  1/19/2019

Meest voorkomende fietsreparaties

Fietsreparaties - Lekke band? Wij maken hem voor je!

Een lekke band

Een lekke band is ontzettend vervelend. Wij helpen je gauw uit de brand zodat je snel weer verder kunt. Om een goed resultaat te garanderen vervangen we altijd je binnen- en soms ook je buitenband. Heeft jouw fiets een speciale bandmaat? Laat het ons weten, ook als je twijfelt, dan regelen wij de rest.

Fietsreparaties - Ketting eraf? Wij leggen hem erop en spannen hem!

Ketting eraf

Valt je ketting er steeds af? Dat kan door een verkeerde spanning komen. Geen probleem, wij spannen hem voor je. Is je ketting uitgerekt of zelfs stuk, dan vervangen we hem snel en kundig.

Nieuwe accessoires? Wij zetten ze er voor je op!

Nieuw onderdeel nodig

Mis je een trapper of is je zadel kapot? Behoefte aan extra comfort? Wij hebben allerlei onderdelen voor je. Naar iets specifieks op zoek? Vraag het ons gerust: in onze winkel hebben wij een breed assortiment accessoires voor je klaarliggen.