Renting an Urban Arrow in Amsterdam

Kom voor fietsreparaties bij ons langs in de Baarsjes!

In onze fietsenwinkel staan Alex en zijn team altijd paraat. Loop even binnen of maak een afspraak, de reparatie is dan vaak al dezelfde dag klaar!

Sleutel kwijt? Wij maken je slot weer open!

Bovendien hebben we ruime keuze uit uitstekende vervangende sloten die we eventueel direct voor je kunnen monteren.

Meer over slot openmaken

Pech onderweg? BiciCare komt naar je toe!

Met onze mobiele reparatieservice hoef je je dag niet om te gooien: wij repareren je fiets terwijl jij werkt. Zonder voorrijkosten!*

Nu pech? Neem contact op of kom langs!

Onze service

Wij zorgen dat jij gewoon verder kan met je dag terwijl wij je fiets repareren, je lekke band plakken of je ketting spannen. Naast een eerlijk en persoonlijk advies beiden we je altijd garantie op de reparatie, die bovendien scherp geprijsd is. Mochten er tussendoor extra aandachtspunten zichtbaar worden, dan nemen we eerst contact met je op om te overleggen. Zo kom je nooit achteraf voor onaangename verrassingen te staan. Lees hier alles over de persoonlike service van BiciCare.

Meest voorkomende fietsreparaties

Fietsreparaties - Lekke band? Wij maken hem voor je!

Een lekke band

Een lekke band is ontzettend vervelend. Wij helpen je gauw uit de brand zodat je snel weer verder kunt. Om een goed resultaat te garanderen vervangen we altijd je binnen- en soms ook je buitenband. Heeft jouw fiets een speciale bandmaat? Laat het ons weten, ook als je twijfelt, dan regelen wij de rest.

Fietsreparaties - Ketting eraf? Wij leggen hem erop en spannen hem!

Ketting eraf

Valt je ketting er steeds af? Dat kan door een verkeerde spanning komen. Geen probleem, wij spannen hem voor je. Is je ketting uitgerekt of zelfs stuk, dan vervangen we hem snel en kundig.

Nieuwe accessoires? Wij zetten ze er voor je op!

Nieuw onderdeel nodig

Mis je een trapper of is je zadel kapot? Behoefte aan extra comfort? Wij hebben allerlei onderdelen voor je. Naar iets specifieks op zoek? Vraag het ons gerust: in onze winkel hebben wij een breed assortiment accessoires voor je klaarliggen.