Azor Bike – zelf je oerdegelijke fiets samenstellen

Azor bike de Baarjes - Schouwen Azor IFL Frame Heren Matzwart

Wil jij een fiets met een verhaal? Een fiets die met de hand in elkaar is gezet en die bestaat uit een brok passie voor fietsen en kwaliteit? Kijk dan eens naar de fietsen van Azor Bike. Elk onderdeel wordt zelf gemaakt en hierbij wordt gelet op de beste kwaliteit. Daarna worden de fietsen met de hand in elkaar gezet. En dat allemaal op Hollandse bodem in Hoogeveen.

Maar behalve de oerdegelijke Hollandse kwaliteit, is er nog iets wat de Azor Bike zo bijzonder maakt; je kunt de fiets helemaal zelf samenstellen! Begin met het onderdelenpakket dat het beste bij jou past. Selecteer vervolgens een van de vele frames en rond het desgewenst af met extra opties. Op die manier stel jij je unieke Azor fiets samen!

En BiciCare helpt jou hier natuurlijk bij! Je kunt bij ons het complete assortiment van Azor Bike bestellen. Zowel de nostalgische / dikke banden fietsen als de stadsfietsen. Bekijk de brochure van Azor Bike van 2023 en neem contact met ons op voor meer informatie of het bestellen van de producten.

Zelf een Azor fiets samenstellen?

Dat kan! De fiets wordt dan naar jouw voorkeur gemaakt, waardoor je niet betaalt voor zaken die je niet nodig hebt. Azor gebruikt alleen de beste materialen en is daarom licht, sterk en betrouwbaar. Bekijk de video hiernaast voor een uitleg van het keuzesysteem.

Omdat het assortiment van Azor zeer uitgebreid is en de meeste fietsen geheel naar eigen keuze worden samengesteld, hebben wij niet alle fietsen van Azor op voorraad. We kunnen ze echter wel allemaal bestellen en binnen xx weken heb jij een unieke Azor fiets in huis!  Bekijk hier de brochure van Azor voor alle mogelijkheden!

Zelf een gave Azor fiets samenstellen?

Kom langs of bel ons op 06 - 45 24 90 72

Azor bike IFL nexus 3v

Azor IFL nexus 3v

Deze Azor IFL fiets is met liefde voor jou samengesteld. Bij het ontwerpen van het IFL frame heeft Azor zich door de Eiffeltoren laten inspireren. Dit supersterke frame is samen met de Universiteit Twente ontwikkeld volgens de nieuwste techniek.

De voordelen van Azor Bike

  • Je stelt de fiets zelf samen. Je betaalt dus niet voor onnodige extra’s.
  • Je fiets is uniek en wordt speciaal voor je gemaakt.
  • Elke Azor is voorzien van een keihard drielagen poederlak systeem met zinkhoudende grondlaag.
  • Azor wordt in Nederland (Hoogeveen) gemaakt.
  • Bij de ontwikkeling en productie wordt het milieu zo weinig mogelijk belast. Zo wordt de stroom van Azor bijvoorbeeld opgewekt door zonnepanelen.
  • Te koop bij BiciCare in de Baarsjes in Amsterdam

Azor bike – passie voor kwaliteit en duurzaamheid

Azor maakt echte kwaliteitsfietsen van Nederlandse bodem sinds 1997. Het begon met de droom van twee fietsenmakers om een eigen fietsenfabriek te beginnen. Inmiddels is deze droom uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met meer dan 40 personeelsleden. De passie voor kwalitatieve  en duurzame fietsen staat echter nog steeds voorop! Elke fiets wordt vervaardigd van kwalitatieve onderdelen zoals de frames die elk voorzien zijn van een keihard drielagen poederlak systeem met zinkhoudende grondlaag. Ook wordt elke fiets nog steeds met de hand samengesteld maar wordt hierbij wel op de kosten gelet. Op die manier staat het doel – om voor iedereen een goede en betaalbare fiets te kunnen maken – centraal staat. Ook in 2023!